Матеріали сайту
- Головна сторінка
- Новини, об'яви
- Цікаве і корисне
- Випускникам у допомогу
- Континент предметів
- Шкільні події
- Ми обдаровані!
- Шкільні газети
- Маленький гімназист
- Дружба з м.Оберхаузен
- Весела сторінка
- Ігри
Лабораторні дослідження на уроках хімії

До складу більшості харчових продуктів входить цілий комплекс хімічних компонентів, серед яких, крім поживних, містяться різноманітні смакові речовини – харчові кислоти, естери, кетони, барвники, дубильні речовини, ароматичні сполуки та інші. Харчові кислоти - це різноманітна за своїми властивостями група речовин органічної і неорганічної природи. Органічні кислоти водорозчинні і добре засвоюються, беруть участь у процесах обміну організму людини.
Отже учні 10-х класів провели лабораторне дослідження з хімії (вчитель Гостищева Аліна Ігорівна) на виявлення харчових кислот в продуктах харчування.